12 YAŞINDA BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLDU

12 YAŞINDA BEŞİKTAŞ

Gazipaşaspor takımında forma giyen ve gösterdiği etkili performans ile göz kamaştıran 12 yaşındaki Gökalp Karakayalı, Beşiktaş U-12 takımına transfer oldu.

Geçtiğimiz aylarda İzmir Altınordu’da düzenlenen takım müsabakalarına Beşiktaş adına mücadelelere çıkan 12 yaşındaki Gökalp, turnuvada en iyi kalecilik ödülünü aldıktan sonra, kendisi ile ilgilenen Nafi Bilaloğlu ve Celalettin Barut eğitmenlerine teşekkür ederek, gelecek yaz sezonundan itibaren İstanbul’da yaşayacağını ifade etti.

HAFTASONLARI BEŞİKTAŞ İLE MAÇLARA ÇIKIYOR

Transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gökalp Karakayalı, “Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Onların emeği üzerimde çok. Şimdi artık Beşiktaş’a transfer oldum ve çok mutluyum. Beşiktaş, Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi. Hafta içi antrenmanlarımı Nafi ve Celalettin hocamın gözetiminde devam ediyorum ve hafta sonları da Beşiktaş ile maçlara çıkıyorum. Okulumu bu sene burada bitirdikten sonra İsntabul’a gideceğim ve orada İnegöl’ü temsil edeceğim” dedi 

İDOLÜM MUSLERA

Kendisinin beğendiği ve idolü olan kaleci kim sorusuna ise Gökalp, “En beğendiğim ve onun gibi olmak istediğim bir kaleci var. Muslera’yı çok seviyorum ve idolüm o” şeklinde konuştu.

PATLAMA YAPACAĞIZ

Gökalp’in Beşiktaş’a transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Nafi Bilaloğlu, “Sadece Gökalp değil, burada birçok futbolcumuz üst liglere transfer olabiliyor. Bu sene patlama yapacağımıza inanıyorum. Beşiktaş ile maça çıktık ve Gökalp’i çok beğendiler. Daha sonra İstanbul’a davet ettiler, ama biz kendilerinin buraya gelmesini istedik. Çünkü burada üst düzey futbolcularımızı da gözlemlemelerini istedik. Onlar da buraya geldiler ve daha sonra Gökalp İstanbul’a gitti. Orada maçlara çıktı. Gökalp İzmir Altınordu’da düzenlenen bir turnuvaya Beşiktaş ile birlikte katıldı. O turnuvada Beşiktaş şampiyon oldu ve Gökalp de o turnuvanın en iyi kalecilik ödülünü aldı. Bu sene İnegölspor’a 5 futbolcu verdik. Sene başında zaten bizden özellikle 2 futbolcu istediler. Onlar için çok olumlu izlenimler sağlandı. 2 senelik bir çalışmamız var ve bu yaz patlama yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

4 yıldır Gökalp’i eğiten Kaleci Antrenörü Celalettin Barut ise, “Gökalp çok çalışıyordu. Kendisi ile 8 yaşından beri çalışıyoruz. Sadece Gökalp değil, burada birçok futbolcumuz da özverili çalışıyor. Gökalp’i İstanbul’a davet ettiklerinde ben de onunla beraber gittim. Orada idmana çıktı ve hocaları tarafından çok beğenildi. Şimdi kendisi hafta içi bizimle çalışmalarına devam ediyor. Hafta sonları ise Beşiktaş adına müsabakalara çıkıyor” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00